2010-03-12 14:22:41• hírek • Szatmár.ro

Készüljön Húsvétra a Fashion&Price by Quellével

Hihetetlen akcióval várja vásárlóit a Fashion&Price by Quelle március 15 és április 3 között.

Úgy tűnik, a Fashion&Price by Quelle lassan már sportot űz abból, hogy jobbnál jobb ajánlatokkal várja a vásárlókat. Legutóbb március 8-án lepte meg a vevőket, amikor Nők napja alkalmából minden vásárlónak egy-egy ajándékkal kedveskedett. Húsvét ünnepének közeledtével újabb fantasztikus akció várja a vásárlókat: a szezonvégi árleszállításnak köszönhetően megszámlálhatatlan árucikket akár 70 százalékos engedménnyel lehet megvásárolni Szatmárnémeti két Fashion&Price by Quelle üzletében.

A megbízható minőség mellett a vásárlókat valóban hihetetlenül alacsony árak várják! Nem hisznek nekünk? Akkor mondunk pár példát: minőségi fehérneműket már 4 lej 90 banitól, farmernadrágokat  11 lej 90 banitól, női pulóvereket, ingeket, trikókat és nadrágokat  akár 14 lej 90 banitól lehet beszerezni a Quellétől. Hihetetlen, ugye?

A vevők most igazán különlegesnek érezhetik magukat, ugyanis a kínálatban szerepel a kizárólag a Fashion&Price by Quelle üzletekben kapható Pret a Porter kollekció, amelyet a híres román divattervező, Catalin Botezatu alkotott.

A fantasztikus engedményekkel és a több ezer új termékkel a Fashion &Price by Quelle üzletek két helyszínen várják Önöket: a Decebal utca 5 szám alatt, az Europa Plaza első emeletén található boltban, vagy a Chendi utca 2 szám alatt található üzletben.

Az ajánlat március 15. és április 3. között érvényes.


Fashion&Price by Quelle - az akció plakátja
Fashion&Price by Quelle - hatalmas árengedményekkel és több ezer új termékkel várja a vásárlókat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: